Koji kripto novcanik koristiti?

 KOJI KRIPTO NOVCANIK KORISTITI?

Postoji vise pouzdanih kripto novcanika koje mozete da koristite. Po meni, najjaci i najbolji a i najpouzdaniji je Coinbase crypto wallet ili crypto menjacnica.

STA MOZETE DA RADITE NA COINBASE?

1. Primate kripto valute

2. Saljete (placate) kriptovalute

3. Cuvate kriptovalute

4. Menjate jednu kriptovalutu za drugu (koju podrzava Coinbase)

ZBOG CEGA SE COINBASE IZDVAJA OD SVIH OSTALIH KRIPTO NOVCANIKA?

1. Po strasno malom Fee za transakciju Vase kriptovalute koju saljete (nekoliko USA Dolara),

2. Po stabilnosti sajta, koji za 7 godina od kako ga koristim, nije imao ama bas nikakvih trzavica.

Kao što imate račun u nekoj banci uz koji ste dobili i bankovnu karticu, tako i za kriptovalute postoje razni online sajtovi na kojima možete da se registrujete i besplatno otvorite svoj račun. S obzirom na sve vece prisustvo i korišćenje kriptovaluta u redovnom životu širom sveta, pooštreni su zahtevi kod Vaše registracije i otvaranja kripto računa a sve u svrsi toga da se izbegne nezakonita trgovina i "pranje" novca. Uostalom, oduvek je bilo da kad otvarate redovan račun u nekoj banci, traže uz njega sve Vaše podatke, pa to ne treba nikoga da čudi ili odbija.

Na Coinbase mozete da se registrujete klikom na donji naslov:

                       👉COINBASE

Registrujte se se sa svojim, istinitim podacima koji su upisani u Vasu ličnu kartu ili pasoš. (jer ćete to naknadno trebati da potvrdite-verifikujete).

UKRATKO O COINBASE

"Coinbase je digitalna menjačnica sa sedištem u San Franciscu, Kalifornija, USA. Oni posreduju u razmenama Bitcoina, Bitcoin Casha, Ethereuma, Ethereum Classic, Litecoina, Tezosa i mnogih drugih kripto valuta, s fiat valutama u otprilike 32 zemlje, i bitcoin transakcijama i cuvanjem u 190 zemalja širom sveta.

Coinbase su Juna 2012. osnovali Brian Armstrong i Fred Ehrsam. Trenutno je najveća berza kriptovaluta u Sjedinjenim Državama po količini trgovanja. Kompanija je dobila ime po coinbase transakcijama, koje su posebne transakcije koje uvode kriptovalutu u opticaj kao dokaz o radu kriptovaluta."

Coinbase ima i mobilnu aplikaciju za iOS i Android. Na žalost, za sada Coinbase ne podržava kripto-karticu za Srbiju kao i kupovinu kriptovaluta pomocu Vase bankovne kartice. No, i za tu "bolest" postoji "lek" i rešenje, jer to sto se ne moze na Coinbase, moze se drugde.

Podatke o COINBASE kriptoračunu, možete da pogledate na sledećoj slici:


Sve što sam naveo, piše na slici sem još i frapantan podatak, da ova kriptomenjačnica-račun, do sada (pocetak 2021), broji oko 43 miliona registrovanih clanova. 
Na sledećoj tablici možete da vidite broj korisnika tokom proteklih godina:


Kad smo već kod pouzdanosti COINBASE-a, navešću još jedan podatak a to je koliko je osvojio poverenja kod svojih članova. Retko koji sajt se može pohvaliti dole navedenim podacima:
Podatke o COINBASE možete da pogledate i na 2 sajta za proveru svih sajtova:
1. Scamadviser...klikom na 👉 OVDE 
2. Businessofapps...klikom na 👉 OVDE

ali najvažnija je cinjenica: 
100% poverenje, uz 43 miliona članova i 9 godina postojanja!


REZIME:
Coinbase kriptoračun je:

POZITIVNO:
- Jedan od najstarijih walleta,
- Jedan od najpouzdanijih (naravno, i Vi sami treba da zaštitite svoj nalog korišćenjem jakog pasworda, autentifikator koda ili pina).
- Sa registracijom dobijate mogućnost slanja (plaćanja) i primanja kriptovaluta, kao i konvertovanje jedne kriptovalute u drugu,
- Jedan od kripto računa sa najmanjim Fee (troškovima prilikom slanja)
- Ne postoje troškovi ili naknade za držanje kriptovalute ili prilikom registracije.

NEGATIVNO:
- Nemogućnost poručivanja KRIPTO-MASTER kartice (za Srbiju)
- Nemogućnost trejdovanja (Kupovine ili prodaje kriptovalute)
- Nemogućnost povezivanja Vaše bankovne kartice na kripto račun

ZAKLJUČAK:
- Coinbase treba da Vam služi kao račun na kojem ćete da pohranite svoju kriptovalutu tj- imetak, koji imate. Po potrebi, sa njega mozete da saljete, placate ili primate kriptovalute.
Za naprednije, mogu se baviti i trejdovanjem u okviru da menjaju odredjenu kriptovalutu za drugu. (Npr. ocekuje se da nekoj kriptovaluti poraste vrednost, pa je onda kupite sa sredstvima koje vec imate na Coinbase, tj. zamenite).

Za bilo kakvu pomoc oko Coinbase, mozete mi se licno obratiti:
+381612813015
WhatsUp, Viber, Telegram
ili
klikom na: 

 














Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kako se registrovati?

Vracanje 50$ gift-certifikata!